Bolig og reise

Bolig er inkludert i programavgiften. Privatistene bor  3-5 sammen avhengig av leilighetsstørrelsen. Avhengig av størrelsen på gruppen, kan det være at man spres på flere ulike leilighetskomplekser. Det vil være tilgang på svømmebasseng, og selvsagt kort vei til stranden. 

Basseng

Ved alle våre bosteder er det tilgang til basseng, hvor man kan kjøle seg ned etter endt undervisning eller kanskje ta noen svømmetak på morgenen.

Yoga på morgenen

Vi tilbyr egne yogatimer flere morgener i uka. Sånn sikrer vi gode og sunne rutiner, og ikke minst en god start på dagen.

Standarden er ikke luksuriøs, men absolutt god nok også for oss nordboere. Vi har valgt bosteder tilpasset en studentøkonomi vi tenker de fleste av dere må forholde dere til. For at dette skal være et tilbud for så mange som mulig, har akkurat dette vært viktig for oss.

For studenter som har et ekstra budsjett de ønsker å bruke på bolig, kan våre lokalt ansatte bistå med å finne alternativer som faller ekstra i smak. Det er med andre ord mulig å trekke bolig ut av programprisen mot en reduksjon i kursavgiften. Dette vil dere får mer informasjon om etter påmelding.

Reisekostnadene er ikke inkludert i programprisen vår. Gruppereiser er ofte litt dyrere og gir ikke de samme muligheten for tilpasninger som individuelle billetter. Den enkelte privatist kjøper med andre selv reisen til studiestedet. 


Etter påmelding sender vi også en oversikt med  flyruter som korresponderer med oppstart og avslutning. Dere vil i tillegg få tilsendt et individuelt tilbud fra reisebyrået vi samarbeider med.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke anbefalt å planlegge utvidet opphold i etterkant av studieoppholdet, fordi man da risikerer å gå glipp av viktige eksamener.

Vi henter deg på flyplassen

Vi anbefaler å ankomme flyplassen Puerto Plata. Dette er den nærmeste internasjonale flyplassen, og ligger bare rundt 25 minutter fra studiesenteret. Vi tilbyr henting av alle som ankommer flyplassen Puerto Plata. Alternative flyplasser er Santiago (Ikke Santiago, Chile) som er 1 time unna og Santo Domingo som ligger 4 timer unna.
Vi anbefaler ikke ankomst til Punta Cana, da reisen til Cabarete er lang og litt vanskelig å organisere.

Reise på budsjett?

De billigste reisene går som regel via USA eller Canada, og inkluderer ofte en overnatting på veien til Den dominikanske republikk. Dette må den enkelte selv ordne, det er ikke lagt inn overnatting i disse billettene. I tillegg tilbyr noen selskaper reiser med mellomlanding kun i Europa. Mer informasjon om dette vil dere som nevnt få etter påmelding!

Vi tar deg godt imot i Cabarete

Programmet har en offisiell start med velkomst- og introduksjonsaktiviteter. Målsetningen er at alle skal bli godt kjent med hverandre, og sitt nye og herlige studiested. Uavhengig av om du kommer på en av våre anbefalte ruter, eller har vært på et lite eventyr før du ankommer Cabarete, vil vi alltid sørge for at du blir tatt godt imot.